Morgondagen

Imorgon ska jag åka o simma innan skolan. Det är så himla mysigt att simma på mornarna. Så jag måst upp vi sjutiden. Och jag har inte ätit middag än, lat som jag ä väntar jag på att t ska komma vid kvart i tio med pizza. Inge bra när jag ska gå o läga mig dirrekt efter. Hm, undrar om jag inte ska äta yoghurt istället. Och äta pizza imorgon istället. Ja, det blir nog bättre. Måste ringa t på en gång.

7 tankar på “Morgondagen”

  1. …det blev pizza va. extra bea? Du valde rätt. Ps. vad tycker du om nya från F.K.? Tycker att det är värsta vulgo?

  2. åh, du är så duktig! Själv har jag inte tränat på flera vekcor och mitt simkort har gått ut. Men jag håller med om att det är skönt att simma på morgonen.

  3. Lizzy: Har faktiskt inte någon större koll på filppa k, har aldrig riktigt fastnat för deras grejer. Anna: Det blev ingen simning, jag sov sådåligt på natten o tyckte att det var myyycket skönare att sova en timme extra. Men nästa vecka, då jäklar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.