Favoritkändisen…

…att skriva om ryktas vara knocked up igen, vad tror ni? Magen putar ju väldigt misstänkt iaf. Läste någonstans att hon sagt att ett nytt barn skulle vara det enda som kan rädda deras äktenskap. Lät lite läskigt, ett barn ska väl bli till av kärlek inte av för andra syften? Men allt kan ju vara lögner oxå..
28524-169

4 tankar på “Favoritkändisen…”

  1. ja, den putar ju onekligen. Fast den kan ju vara lite uttöjd eftersom det inte var alltför längesen hon fick barn. Min mage brukar se ut sådär när jag har ätit mycket ha ha

  2. Åh, du jag vill också ha en Roxanne… =) en svart eller i chocolate… eller en Euston… i svart… suck. kanske en dag? tycker Bayswatern är ganska uttjatad. Lite av en innegrej, många som har den nu liksom. men men, en smaksak antar jag. Ciao!

  3. Anna: tänkte oxå på det, bara för att resten av hollywoods nyförlösta kvnnor blir plattmagade efter en vecka så betyder det inte att brittan måste blir det. Vi kan ju inte veta om det är ny-gravid-rund eller gammal-graviditet-som-inte-riktigt-gett-med-sig-rund…Christine: nu är jag mer inne på en elgin.. har en friiscompany som är väldigt lik en roxanne, så det skulle bli lite kaka på kaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.