Middag o i väntan på desperate housewifes

Det blev det inte helt välkomponderade korv med bröd till middag. Inte så himla nyttigt, men väldigt, väldigt gott.. Inga grönsaker? Vadå, räknas inte gurkmajonäs?
 
Snart ska jag mysa till dh med en stooor kopp te. Appropå te, skulle handla en i skolan idag. Vi har sådana där kaffe/te maskiner som man bhöver poletter till. jag stod och snacka med c samtidigt som jag tryckte på knappen för varmvatten. När jah skulle ta koppen upptäckte jag att jag hade tryckt på kaffeknappet. Min tepåse simmade i en svartdryck.  Vilken miss. Som tur var tjejen på mondo schysst o jag fick en ny te.. Sånt är snällt. 

2 tankar på “Middag o i väntan på desperate housewifes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.