Kappan

28524-155
Nu när jag ändå håller på och leker kan jag lika gärna visa upp en bild på kappan, en gör sg verkligen inte till sin rätt när den bara hänger på en galge och fotograferas av en mobilkamera. Lovar att fixa en bättre bild om jag får en digitalkamera när jag fyller år… *pik*

10 tankar på “Kappan”

  1. skumt, jag kan inte kommentera inlägget ovanför av nån anledning. Jag tycker iofs att hon fortfarande är rätt söt, men vad har hänt med kläderna? Har hon ingen stylist som alla andra?Den värsta bild jag har sett är en där hon är höggravid i minikjol med magen bar och en cigg i munnen, sånt blir jag arg av.

  2. Malin: oh, tack vad gullig du är!Anna: konstigt att du inte kan kommentera. Ja, folk som röker när de har en liten eis i magen borde skjutas.

  3. Nä, jag kan inte heller kommentera Brittan så jag gör det här istället!Me like Brittan så jag hoppas att hon snart kommer upp ur skitträsket! För som hon ser ut nu hämtar hon ju inte hem några stilpoäng direkt!Mvh Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  4. Sophie: Är jättenöjd, måste bara hitta ett par långa skinnhanskar att ha till. Brittney är en av mina favvisar oxå, men tjejen borde headhuta en grym stylist, och det är pronto!

  5. Snygg kappa!! kan inte helle kommentera brittan…hmm, jag hajjar inte att hon överhuvudtaget äger sånna kläder som hon har på tex sista bilden. Jag menar, hon har ju råd med bättre. Även om hon vill ha slappkläder så kan hon köpa snyggare.. jag blir arg på henne!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.