Helgens fynd

Det har varit en riktig myshelg. Jag o T har varit lediga hela helgen tillsammans, vilkt är väldigt, väldigt ovanligt. I fredags hade vi ju som sagt några vänner över på poker. Igår åkte vi in till stan en sväng och sedan ut till mina föräldrar. Där kollade vi på tipslördag. Jag tippade på stryktipset för första gången, men jag fick bara sju rätt. Inte så bra, Pappa vann med sina 11 rättkryssade matcher. På kvällen åt vi en jttegod intalieninspirerad middag, kollade lite på schlagerfestivalen o spelade kort. Så himla soft. Nu har vi kommit hem från dem. T ligger i badet o jag söndagsbloggar lite.

I mammas garderob gjorde jag detta fynd. En skinnväska med ganska lång axelrem, som man kan ha eller ta bort så att man får en kuvertväska. (Ursäkta fotokvaliten, det är taget med mobilkamera.)

28524-154

3 tankar på “Helgens fynd”

  1. Låter som en skön helg!Och snygg väska! Tänk om min mamma kunde ha nåt sånt liggande i garderoben *s* eller det kanske hon har men den är så fullproppad så man inte orkar leta ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.