Lördagsmorgon

Det är min lediga helg och jag vaknar klockan nio? Jag som kunde sova ett bra tag till. Men nu får jag ju tid till  lite bloggning istället. Är lite småseg från gårdagen. Vi hade pokerkväll här igår. Vi var sju stycken, jag o t, t:s bror o hans flickvän o tre kompisar till. Vi körde tre tuneringar och jag kom tvåa, tvåa och fyra. Det var så surt att inte få vinna det hela, men jag gick plus iaf. Det var trevligt och jag drack belini gjord på mosserande vin o brämhults färskpressade clementinjos.

 Ieftermiddag ska jag o T hem till mamma o pappa. Vi ska tippa, basta, äta middag o titta på schlagerfestivalen. Jag hejjar på Jessica Folcker. Hon brukar vara inne på H&M och är alltid supertrevlig och tacksam när man hjäler henne. Och hon har ju precis blivit mamma till en liten flicka.  Hemma hos mami ska jag leta upp en handväska som jag vet hon haft förut som jag tänkte "ärva". Ska passa på att leta upp hennes trenchcoat, som jag oxå tänkte "ärva".

2 tankar på “Lördagsmorgon”

  1. tyvärr har hon ju en förmåga att slänga allting, så det blev varken trenchcoat eller väska. Men jag fick med mig en svart aftonväska i skinn istället. Det är ju inte fyskam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.