What the f*ck!

Har gått hela dan och myst för att jag skulla få kolla på cityakuten idag. Och vad händer? Jo, de kör om serien från början! Hallå!! Vad händer med sam? Åker Kovac efter henne? Vad händer med John o Kem? Hur går det för Abby? Och för Neela? Och får Kerry tillbaks Henry? Och får Susan sin bebis? Och Michael och Jing-Mea (visst heter hon så?), hur blir det, sist jag såg blev de besjutna i bilen. Jag är skitförbannad! Vill inte se supergamla avsnitt, jag vill veta vad som händer.

4 tankar på “What the f*ck!”

  1. Jag kan aldrig vänta tills nästa avsnitt, så jag laddar ofta ner alla serier och ser dem i ett sträck :)Men sen blir det bara ännu värre, när man är tvungen till att vänta tills nästa säsong visas!

  2. Jag blev också jätteirriterad! Efter det där gråtavsnittet ville jag se hur allting gick såklart. Men borde de inte börja visa nya avsnitt på trean snart, på den ”vanliga” tiden? Måndag kl 21, typ.

  3. Evelina: Jag har inte möjligheten o ladda ner, men det låter ju onekligen ganska trevligt att kunna se serier när man vill.Ida: Jag funderar oxå på det, att det börjar snart. Men är vi ikapp eller? Jag tror inte det, min chef hade massor mer att avslöja (som hon inte fick, jag ville inget veta), och hon följer serien slaviskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.