Nu ska jag vara duktig

Har just laddat alla tre maskinerna nere i källaren. Ja, jag vet att man inte får boka tvättstugan och använda nödmaskinen på samma gång, men det är ingen hemma o det fanns tider att boka hela dan. Hihi, man får vara lite busig ibland. Kommer behöva tvätta två maskiner till, mitt velourset tål bara 30 grader. Men sen kommer allt vara rent. Mycket trevligt. Men lite problematiskt oxå, för då får inte alla kläder plats i garderoben. Hmm snacka om I-landsproblem.

Sitter med en kopp te (persian earl grey) och ska sätta igång med revideringen av det formella brevet och med novellen. Hm, undrar vad den ska handla om. Låg och funderade på det igårkväll, men jag somna som en stock innan jag kom på några bra idéer.

1 tanke på “Nu ska jag vara duktig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.