Tvåårsdag

Igår firade jag o t att vi har varit tillsammans i två år. Hur har han stått ut med mig så länge? Jag är ju inte vidare lätt att leva med. Jag är egotrippad. När jag är sjuk, bakis eller har mens är jag helt okapabel till att göra någonting. Jag berättar samma sak typ femhundra gånger. Jag blir supergrinig om jag inte får äta. Jag tjatar på t om att hålla rent omkring sig i lägenheten men själv låter jag grejer ligga framme. men jag måste nog vara underbar oxå, han älskar ju mig.

Vi firade genom en fördrink på Ekens på söder och sen middag på akkurat på hornsgatan. Det var jättemysigt, vi åt musslor, det var supergott.

Nu ska jag snart åka in till stan o ha responsgruppsmöte. Vi ska diskutera våra repliker på en debattartikel. Det är väldigt olika kvallité på texterna om man säger så… en tjej var grym, de andra två lämnar mycket övrigt att önska. Men det blir nog bra!

2 tankar på “Tvåårsdag”

  1. mmm, musslor!Jag känner igen mig i din beskrivning ”supergrinig om jag inte får äta” sen blir jag även grinig när jag är trött, bakis eller har mens… eller om jag inte får tillräckligt många kramar *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.