Second hand

Åh vad sugen jag blev på att gå i second handbutiker i helgen när jag såg Sofis mode. Men nu, efter hennes program, kommer väl hela stan secondhandshoppa på lördag. Men jag kanske ska ge mig ut ändå? Kanske relativt tidigt? Hmm, tåls å tänka på. Okej, så här gör jag. Om jag är duktig imorgon och skriver klart min novel, då får jag gå och shoppa på lördag.

3 tankar på “Second hand”

  1. mhm jag med, som tur är ska man till Sthlm den 7 april. men jag tror nog int det kommer bli så mycket mer folk:p eftersom man måste ändå ha en speciell stil för att handla där å dom hade la isf kommit på de för längesen att handla på second hand elr nå.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.