Min version av fettisdagen

Det är ju semeldag i dag. När jag var i konsum funderade jag länge på huruvida jag skulle köpa en semla eller inte. Jag bestämde mig för att låta bli. Men så blev jag så himla sugen. Men eftersom jag inte orkade gå till affären igen.. Så bakade jag en sockerkaka istället. Mums filibaba! 
28524-141

T ringde nyss, han kommer hem snart. Egentligen skulle han på träning o inte komma hem förrän tio. Men han ordnade så att han slapp, Så nu kommer han hem till mig. Jippie! jag saknar honom.

2 tankar på “Min version av fettisdagen”

  1. Mmmm, sockerkaka! Vad gott. Jag åt faktiskt ingen semla igår men Lea fick på dagis så hon gick omkring hela kvällen och babblade om att hon minsann hade käkat grädde på dagis *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.