Kopior

Jag är lite fundersam, ja var inne på www.replicagirls.com, vilket är vad jag kan förstå är en hel uppsjö av kopior av märkesväskor. Här går det att köpa hem en "mulberry" roxanne för $190, vilket är en spottstyvel av vad en riktig roxanne kostar. Jag trodde att det var förbjudet att sälja replikor, men denna sajt säger ju öppet att det är kopior det handlar om. Och personligen ser jag ingen skillnad, men att jag anar att det är bilder på orginalväskorna på hemsidan och att man senare får hem en väska i sämre skick. Vad trr ni? Kan någon förklara hur det fungerar?

7 tankar på “Kopior”

  1. Hm, tycker int sidan ser så jätteseriös ut :S Och på dom bilderna på väskorna har jag sett på många ställen på internet, så dom har säkert tatt biler från någon annanstans, och layouten var ju int så lockande heller, borde kännas mer lyxit om det nu är en seriös sajt.. 😛

  2. Malin: ja, layouten på sajten är helt annat än lyxig.Sophie: Jag är emot kopior, vad jag var fundersam ver var hur de officiellt kan sälja märkeskopior. Jag har lästa på flera ställen att tex företag som luis vuitton har 80 anstälda som endast jobbar med att få fast piratkopierarna. Hur kommer då det sig att företaget jag pratade om (replicagirls) kan frodas på internet utan att någon reagerar? Det var min fråga, jag vill absolut inte supporta fakeindustrin (mer än jag redan har gjort med mina thailandskopior som har ett ex antal år på nackan).Love /S

  3. Den ser väldigt misstänksam och skum ut. Ett tips är att om du inte vill punga ut 5000:- för en Mulberry så tycker jag att du ska köpa en fin skinnväska där märket inte spelar någon roll. Eller leta för all del vintage (-:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.