Bakisskakis

Usch, mår lite dåligt idag. Var på kalas igår, det var kul. Så trippen till farsta är uppskjuten. jag tänkte ju lova mig själv en shoppingfri månad, något som nu känns väldigt inaktuellt. Suck, jag får erkänna att jag är en sucker för shopping!

Idag ska jag försöka släpa mig iväg till affären för att införskaffa lite nödvändig proviant för att bota min sjukdom (läsk, godis, kanske glass o en tidning). Men först ska jag göra lite av grammatiken o lite annat som behövs göras till skolan. Suck. Om jag orkar, jo, men det måste jag ju. Ska bara kolla lite bloggar först.

1 tanke på “Bakisskakis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.