Recension av Sofis Mode

  
Vad? Första programmet av Sofis Mode
Var? Kanal 5
När? Torsdagar 20.30
Hur? Länge har torsdagar varit den sämsta tv-dagen sedan älskade dolce vita försvann ur tablån. På samma tid har nu Aftonbladet Klicks moderedaktör fått ett halvtimmes program om mode. Och jag måste säga att jag är imponerad. Sofi känns som en tjejkompis som man tar en fika med. Hon tipsar om hur jag fixar hollywoodhåret hemma (by the way, måste fixa en locktång).  Hon visar hur jag med enkla medel snor kates stil. Ja, hon är en klicksida på tv helt enkelt. Fast bättre. Jag tyckte programmet hade en bra blandning. Dels mellan inköp o visningar. Men också mellan dyrt o billigt. Sofi mixar rock&republic med cheap monday i jeansreportaget. Det var trevligt att titta på och programmet hade en vänskaplig ton. Och Sofi gör sig grymt bra i TV. I like. Torsdagar framöver är bokade klockan åtta. Superice.
Varför? Sensk TV är i helt avsaknad av mode. Jag vill ha mer!! En halvtimme i veckan är för lite.
Slutsats? Go Sofi, go!

1 tanke på “Recension av Sofis Mode”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.