Någon av de här måste jag ha..

.. När jag blivit vuxen och fått mitt första riktiga, hyffsat betalda jobb är det första jag ska investera i är antingen en bayswater, eller en Elgin… Kan inte bestämma mig! Men jag har ju, hm, några år på mig.
28524-119
 
Nä, nu ska jag trösta mig med lite lyxig choklad o kolla på bb. T kommer snart med rostbiff o potatis till mig till middag.

4 tankar på “Någon av de här måste jag ha..”

  1. Tycker helt klart att du ska satsa på Bayswatern, en klassiker! (Det här kommer att låta helt galet) Men du vet min svarta Gucci väska som du såg sist på jobbet. Den är ju helt öppen upp till så varje gång det regnar eller snöar så är det bara att lämna den hemma…. om man inte vill ha allt dyngsurt förstås! Och på Bayswatern finns det helt ok lock däremot inte på Elgin, fast den är ju jätte fin också!Kram Sophie♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.