Klassiker

Har länge funderat på att investera i ett par converse. Eller investera och investera, det är ju inga dyrgripar vi pratar om. De går ju på en 500-lapp. Men de är ju något av en klassiker i skoväg. Ska mina fötter få välkomna våren i dessa? Ja, kanske.
28524-117
foto zoovillage.com

Nu ska jag snart gå och knoppa, ska upp och jobba imorgon. Men först ska jag lägga fram kläder tills imorgon så att det inte blir så stressigt imorgon bitti! God natt gott folk!

10 tankar på “Klassiker”

  1. jag har ett par, men jag använder dem inte såå ofta. (i en sam media klass kryllar det av dem så jag vill ju inte gå runt med likadana skor som alla andra) anyway – bra att ha.

  2. Lätt, det e klart att du ska köpa dom! Dom e ju klassiska! Har själv ett par, fast de ska nog få bytas ut till ett par nya den här sommaren.Kram Sophie♥

  3. Jag älskar mina Converse! Har avverkat flera par, men gillar vita mest. Gissa om jag blev glad när det kom vinterversion på de här skorna. Lite högre och fodrade. Jag har ett par svarta.Fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.