Vårkänslor

Kolla runt lite och blev väldigt insprirerad av Englas (engla´s showroom) fcuk tips.

Vad sägs om dessa godingar:


 
bikini £30, väska £28, vit klänning £90 och blommig kjol £60

Sajten fcukbuymail.com shippar till sverige (det kostar £10 för 1-5 plagg).
I svenska pengar (cirkapriser) kostar bikinin 417:-, väskan 389:-, klänningen 1251:- o kjolen 834:-.
Klänningen känns dyr, men det andra skulle jag kunna tänka mig att beställa. Få se hur det känns när lönen kommer nästa gång. Slutsumman landa ju på ca 1800:-, så om det blir något så får det vara bra sen för resten av mars. Måste sluta att lägga varenda krona som blir över efter att hyra, räkningar o mat är betalt gå till kläder. Det börjar bli jäkligt trångt i garderoben…

8 tankar på “Vårkänslor”

  1. åh! det var verkligen fint! alltihop! Jag skulle kunna tänka mig väskan också, fast nu har jag ju siktat in mig på friis väskan jag såg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.