Söndag=uppstart o nedvarvning

Idag tror jag att jag ska ta en promenad. Med tanke å att solen skiner och att jag inte var ute på hela dagenn igår. Hallå, termometern visad -12, vilket betyder att man stannar inomhus. Borde destoutom röra lite på mig med tanke på allt godis jag stoppade i mig igår o allt jag kommer stoppa i mig idag.

I övrigt ska jag förbereda inför mitt responsgruppsmöte jag ska ha på tisdag. I veckan blir det en hel del skola o jobb. Men som tur är är hemmet välstädat, så det behöver jag int bry mig om.

Gud vad tråkigt det här inlägget blev! Lovar o komma på något roligare till i eftermiddag.

2 tankar på “Söndag=uppstart o nedvarvning”

  1. Så farligt kallt va det inte ute! Jag och Jonas tog på oss våra långkalsonger och mössor för en långpromenad som avslutades med att vi tittade in på vårt lilla bageri för att köpa nybakat frukostbröd. Det va mysigt! ;)Kram Sophie♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.