I väntan på juicy

Har äntligen hittat ett velourset. Ja, självklart handlar det inte om the real deal, ett par tusen för ett juicy couture är ett par tusen för mycket för min studentplåbok. Däremot sprang jag på ett set på cubus i går när jag letade efter present till J. Hittade en fin morgonrock till henne, även den från cubus. Men åter till mitt fynd, det är chokladbrunt och jättefint. Hoodien har luva och ett märke på armen. Och byxorna var lagom tighta och perfekt längd. de kan till o med få krympa en aning utan att det gör något. Men inte för mycket krympning bara! Det finaste av allt var att det var sidenband i midja o i huva. supersött! Pris? 149:- för byxorna o 199:- för hoodien, lite skillnad från juicy. 

Självfallet är mitt mål att skaffa ett orginal, men det får vänta tills jag har ett jobb.

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen ta på mig min nya mysoutfit. Sen blir det undanplockning och damsugning. Och choklad när jag är färdig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.