storhandlande är oxå shopping

Nu har vi kommit hem med grejer från coop forum för typ 2000. Jättemycket pengar, men mycket blev det. Bland annat brun o guldfärg till hallen. Och en massa mat, godis, frukt annat gott. Så nu kan vi laga meassa mat i flera veckor. Och för mig blir det nästan samma känsla att köpa mat som att köpa kläder. Nästan iaf.

Pilatesen idag var ganska roligt. En himlans massa andning. Det kändes inte riktigt som träning, men om jennifer aniston kan göra det duger det för mig. Det var skönt att sträcka på sig o stretcha lite.

Till middag blev det syndigt i form av bicmac o co o cheeseburgare m fanta. mumsfilibaba!

1 tanke på “storhandlande är oxå shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.