Morgondagen

Imorgon blir det jobb. Jag skulle helst vilja ha mina cheapmonday imorgon, men jag är så grymt svullen kring magen, det är väl den tiden i månaden.. Så det kommer bara inte att gå, jag har ju inte töjt ut dem än. Så det blir kjol eller shorts. Ska prova vad som är snyggast. Till det blir det nya prickiga blusen och en svart kofta eventellt ett skärp i midjan. Kanske ska jag ta med ballerinorna att ha på jobbet, stövlar blir så jäkla varmt. Fast jag vet inte om jag kommer att orka att gå in dem hela dagen, men en stund iaf.

T är på fest utan mig, har tråkig hemma. Är mätt som en plätt, jag vet inte varför, har inte käka hälften av allt jag tänkt att äta…

Nu måste jag gå lägga mig snart, väckarklockan ringer kl sju imorgonbitti.

2 tankar på “Morgondagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.