1:a fyllebloggen

Fan vad roligt, det här är första gången jag skriver på bloggen påverkad av alkohol. Har haft en fantastisk flickkväll med A o J, så himla kul. Känner att jag har träffat vänner som verkligen kan hålla en långt tag fram över. Om J o A läser det här: ta åt er. Vi har en massa roliga o intressanta ideer som kan resultera i något verkligt bra. Nu ska jag, min fyllekaja, checka in lite internetsites innan min älskde t kommer hem. Han ringde, full, från riche o sa att han är på g hemmåt. God natt!
 Oj, vad jag kommer att vara bakis imorgon, men det är det fan värt!

5 tankar på “1:a fyllebloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.