Shooping, middag ute o desperata hemmafruar

Idag har det varit sådär i skolan, sorry men de flesta i min klass verkar riktigta lunetics. Okej, jag ska inte dömma i förhand. De säkert jätteroliga, men jag vill hellre ha kvar min braiga journalistklass. Suck. Men jag får läsa med dem i höst iaf.

Har varit inne i stan o shoppat lite. Ett par svarta cheap monday jeans. Jäklar vad små de var i storlekarna. Eller var de jag som är stor? Iaf, var inne på weekdays på götgatan. Så himla trevlig personal. De var jätte hjälpsamma och schyssta! Ett stort plus till dem alltså. Hmm, fick just en idé, jag kanske ska göra butikstest. Typ hur bra personalen är, om de är trevliga och hjälpsamma. Hur vältömda provrummen är. Hur välstädad butiken är. Om det är lätt att hitta plagg osv. Det kunde kanske vara kul. Weekdays får många plus, men deras förhänge till provrummen var bara tätt, tätt hängande trådar som ett drapperi. Kändes lite suspekt, kändes som om man blottade sig för hela butiken.

Hittade oxå en söt blus på H&M bruno som jag spana på på mitt jobb. Den är kortärmad med en liten puffärm. Blå med vita prickar och knyt i halsen. Jag passar igentligen inte i puffärm men den här var jjättefin.

Köpte oxå en ordning och reda-bok som jag ska göra till kalender, brukar bli fint.

Slutligen blev det engelska vouge, min premunation börjar inte gälla föränn mmarsnumret, så jag tänkte att jag måste ha februaris magasin oxå.

Till sist bjöd jag T på cocharasha (har inge aning om hur det stavas) på bondegatan. Mums. Med en halv flarra vin, så nu är jag väldigt trött..

DH var sådär, missade första tio minuterna. Att ha en man inlåst i källaren, kom igen?! Kändes ganska desperat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.