Äntligen!!

Januarimånas har varit så himla lång, men nu är de äntligen här: CSN Pengarna! Yes!! Och imorgon kommer lönen! Yes, jag är rik! Men som vanligt kommer jag vara pank den 20e iaf. Men nu är jag tät. Vilket betyder att jag ska åka in till stan idag, efter att jag varit ute i orminge (skogen) och lånat böcker. Ska kolla efter cheapmondayjeans på weekdays.Helst skulle jag vilja ha två par, ett par svarta o ett par blå. Men jag tänkte att eftersom jag inte vet hur jag trivs i brallorna är det bäst att köpa ett par i taget. Om jag orkar ska jag ta n sväng förbi lite secondhandbutiker oxå. Sen ska jag handla hem en riktigt god middag och kanske lite vin. Mumsfillibabba!

Men nu: sminka mig, bortsa håret o sen dra iväg till 5 timmars förelsning (uppdelat på två). Med lunch emellan, och jag har ingen och prata med. Har lixom ingen lust att lära känna en  massa nya människor. Så jag svänger nog förbi konsum innan bussen och köper en bra tidning jag kan läsa medan jag äter..

6 tankar på “Äntligen!!”

  1. hrm, är hemma med sjuk dotter idag så vi får nog senarelägga den där lunchen… men på torsdag är det dricka-vin-snacka-skit eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.