Vad dum jag är

Försov mig imorse, fick stressa som bara den. Missade självklart bussen, så jag fick ta den som gör att man kommer lite försent när man börjar prick tio. Efter tre fjärdedelar av resan upptäcker jag att jag inte alls börjar tio som jag trott, utan klockan ett. Suck. Tänkte vad bra, då hinner jag ut till nacka å låna böckar till kursen. Men självfallet var pendeltågen från huddinge försenade ca 20 (!) minuter. Så när jag kom in till sthlm c, väldigt nedkyld, fann jag att jag inte skulle hinna åja ut till orminge (läs skogen). Men till stadsbiblan hann jag, så nu har jag 2 av de ca 20 böckar vi förväntas ha. Suck. Nu ska jag sätta mig på en tvåtimmarsföreläsning som kallas intro. Jag hoppas bara att det inte bara blir en massa jadajada. Typ så här pluggar du på högskolan etc. Har lixom pluggat ett tag nu och är inne på min 6e termin, den 3e på södertörn. I know the drill, lixom. Helst av allt bara åka hem och krypa ner i sängen. Ingen rolig dag.

Att se fram emot: CSN åengar imorgon!!

4 tankar på “Vad dum jag är”

  1. Japp, jobb i helgen…. E sur och ledsen på jobbet just nu, fast igentligen är det inte själva jobbets fel, utan fel på vissa som jobbar där… Skulle i förra veckan köpa ut min super fina kjol som du så snällt hade lagt undan till mig. Men när jag väl var där så var det någon som hade snott den!!!! Fy vad jag blev ledsen!!! 🙁 Dumma människor!!!Kram Soffan♥

  2. hallå gumman!jag har inte riktigt fått koll på det där med bloggandet än.. trodde jag skulle kunna svara din kommentar direkt från min sida, men om det går har jag inte listat ut hur…jo, torsdag och vin blir jättebra!har du tid över innan nånting? jag vill köpa en klänning, även om nu kanske inte vi ska ha det på oss, och behöver lite coaching… och kanske skor också. jag hatar att köpa skor, dom tycker inte om mig…kram// jen

  3. Sophie: Fy vad taskigt, har hört att det hänt förr. Sånt får faktiskt inte hända. Men om du sernågon med en sådan kjol vet du ju vem du ska skylla på… Ida; jag hatar det, man blir försörd en hel dag.Jenny: Stackare, jag få hjälp dig någon gång, men som jag sa, lite busy..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.