Söndagsshopping

Hihi, nätshopping är ju fantastiskt. I love it. Man kan sitta hemma på en söndagskväll, runt halvelv och shoppa. Nice. Sart kommer dessa godingar hem till mig. De kommer passa utmärkt till min nya vårgarderob som kom i fredags.
28524-90
 199:- från Ellos
 249:- från Ellos

fina va? Och vilket superpris..

Godnatt

7 tankar på “Söndagsshopping”

  1. Nätshopping är ju fantastiskt, men ja lurar mig själv när jag shoppar på nätet. Det könns liksom inte som att man gör av med pengar på riktigt så vips har man länsat kontot.

  2. Åhh, exakt dessa två par skor har jag också tittat på, vill så gärna ha =)Hur söta som hellst ju. vilken storlek har du i vanliga fall och vilken tog du på skorna ? Lite svårt att veta vilken storlek man ska ta.

  3. köp inte tofflorna, de är lixom för lite sko o ramlar av hela tiden. De andra har inte kommit än. Jag tog min ”vanliga” stl på fötterna o tofflorna passade iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.