bebisprat

I eftermiddag har J varit här, det var supermysigt. Det blev mycket babysnack. Det ska bli så himla kul när hon får bebis. Hon verkligen lös. Så himla fint. Hoppas allt går bra..

Nu borde jag diska undan och förbereda inför imorgon. Jag börjar ju nya kursen imorgon. Det ska väl bli kul, men jag skulle helst vilja forsätta med journalistiken på en gång. Vill inte vänta ett halvår. Och på att de andra ska bli färdiga med sina c-uppsatser. Aja, det är ju alltid bra att utveckla det svenska språket.

Nu kom T hem så nu ska jag pussa på honom.

2 tankar på “bebisprat”

  1. trots all klagan över journalistikkursen (jag klagar ju för fan jämt! ) så skulle jag hellre fortsatt på en gång, nu dröjer det ju jättelänge tills vi får fortsätta.jag har för övrigt inrättat en tjänst till dig (som modeansvarig) på min webbtidning *s* måste bara hitta lite mer folk nu för jag har en massa bra idéer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.