It´s a keeper!

Eller many keepers! Kläderna var fantastiska. Dock har ja bestämt mig för att skicka tillbaka ett ar cityshorts, de vita, det räcker med 2 par. För er som väntar på era shorts kan jag säga att de är underbara. De sitter snyggt, man får slank siluett. Det är minilite stretch i, men inte så att det märks nämnvärt. De verkar vara välsydda.
 
Alla grejer gav en faktiskt väldgt slank siluet, särskillt den här:

Det ända som var lite skumt var att den här kom inte, det stod så på etiketten på plastpåsen, men i där låg ett svart linne. Hm, suspekt. Så den åker tillbaka, men jag ska inte be om tröjan, det jag har får räcka.

6 tankar på “It´s a keeper!”

  1. Åh vad jag längtar efter mitt paket! En liten fråga bara hur var de i strl? Är såå orolig att jag har beställt en förliten strl. Brukar ha 34/36 jag tog 34 har nämligen väldigt smala ben, men en desto större midja är nu rädd att jag inte kommer få igen dem! Hoppas på att du kan ge ett lugnande svar 😉

  2. jag är också sugen på shortsen, vill ha ett par! Men det känns skumt att beställa shorts när det är typ hundra minusgrader ute *tittar ut* men jag måste väl om jag ska hinna medans det finns *s*

  3. ia: tyvärr kan jag säg att de är ganska små i midjan, tycker jag iaf. Men det är ju från person till person. Det beror ju oxå på hur högt man vill att de ska sitta, ju högre, desto lättare att knäppa.anna: jag vet, men man när dessa jäkla minusgrader försvunnit något kan man ju ha dem med strumbyxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.