Duktiga mig

Idag har jag varit himla duktig, jag har äntligen städat lägenheten. Ja, ja, jag vet att jag skjutit på det typ en vecka, men nu är det iaf gjort. *klappar mig själv på huvudet*
Under städningen hittade jag en 50 kronors rabbakupong på Konsum, så nu kan jag köpa fredagsgott! Yes, cola ligh o min nya favoritchoklad. Kanske blir det den där goda dippen som jag åt förra veckan, den var supergod. Kanske med morötter och gurka att doppa i. Och sen fredagsbilagorna förstås.
     

Sen kan man tycka att eftersom jag varit så duktig så kunde H&M skicka det där jäkla paketet, vilket de enligt hemsidan har gjort. Men var är min avi?? Va!!?? Jag är sur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.