Vart är mitt paket från H&M??

I mellandagarna beställde jag ganska mycket ur vårkatalogen. Första rönet var att nästan alla grejer skulle komma vecka ett, och två grejer skulle komma vecka tre. Sen ändrades det, det första paketet skulle inte komma föränn vecka 2. Men vecka 2 ändrade sig H&M igen oh nu ska allt komma den här veckan. Men än så länge står det på hemsidan att packning pågår, detta skrevs in den 15/1. Det tar väl knappast 3 dagar att packa ett paket.  Jag vill ha mina kläder nu!!

Det finns ju en litenpyttechans att det ligger ett brev o väntar på mig där det står "ditt paket har kommit" när jag kommer hem. Hoppas, hoppas. Annars har det tagit typ en månad för att paket att komma fram, som från början skulle komma inom en vecka. Dålig stil!

Nä nu måste jag gå o fläta håret och väcka t, han är en sådan tjuvsovare.

5 tankar på “Vart är mitt paket från H&M??”

  1. Hör av dig och klaga!Tack för pennkjolen som du hitade! Den satt perfekt! Ville du oxå ha en likadan, eller hur var det? Jag har nämligen en pennkjol från Trend, du vet den där som är på första sidan när man kommer in på H&M´s hemsida för Sverige, den blåa med knappar om du är intresserad?Kram Sophie♥

  2. Skumt det där… kan det inte vara posten som har glömt skicka ut avin? Det brukar hända mig (och jag jobbar ändå på posten!) Nästa gång ska jag ta avin via sms, det verkar smidigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.