Bebis på väg

Min allra bästa och älsta kompis är gravid! i Augusti kommer beben. Jag kommer att vara tant Stina som skämmer bort ungen och sitter barnvakt å sånt. Så himla kul. J är överlycklig, och jag är så glad för hennes skull.
Tänk, nu kan jag köpa en massa fina babykläder från jobbet. Eller vad sägs om dessa sötisar;
28524-79

Och den här tuffa munkisen:

7 tankar på “Bebis på väg”

  1. Läste att du jobbar på H&M, funderar på att själv söka extrajobb där, så undrar lite hur du trivs och om det är något speciellt man ska tänka på 🙂

  2. Jag trivs superbra, det är ett bra extrajobb. Tyvärr kan det vara väldigt svårt att få jobb där, särskillt i innerstan (sthlm). Det går under handelsavtalet, så det är bra betalt med massa ob och sånt. Sen är det väldigt trevlig personalrabatt (25%). Jag tror att det är bäst att söka sig till butiker utanför statskärnan och sök i typ mars, april. Nu är det den lugna perioden så det behövs inte så mycket personal, men i mars-april börjar de söka efter sommarpersonal. Lycka till!

  3. Hmm, det var ju en idé, tänk att ha ett par guccis som 1:a skor.. Hm, men the mther to be är väldigt praktiskt lagd, så hon kanske inte skulle uppskatta det. Men iofs skulle hon få sig ett gott skratt o säga att det var typiskt mig att köpa något sådant. ska faktiskt kolla in guccisajten och kika lite. Det kostar ju inget att titta.

  4. åh! De där rosa fanns när Lea var bebis också, jag hittade dem igår när jag garderobsstädade… och så blev jag sugen på bebis *s* jag får väl vänta lite till *muttrar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.