Fina t-shirts

När jag jobbade med sophie (http://sophiesfashion.blogg.se) i helgen blev jag tipsad om junkfoods t-shirtar som man hittar på www.80stees.com. Hittade två söta mylittlepony-tshirts som jag väljer imellan. Hittade även en topgun-tshirt till T, han älskar den filmen. Näst efter gudfadern då förstås, men en sådan tröja har han ju redan. Sidan är superkul men t-shirts med massa roliga tryck. De fraktar till sverige o t-shirtsen kostar runt 25 dollar.

2 tankar på “Fina t-shirts”

  1. ska nog köpa den blå, funderar på om man kan sy om en till ett linne, trivs mkt bättre i linnen än i t-shirts. T blev helt såld på topgun-t-shirtsen. Han funderar på att köpa en maverick till sig oh en gooset-shirt till hans bästis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.