Tillbaka igen

Har varit på resa till Talinn med T, en julklapp. Helt underbart. Vi har haft det så himla mysigt. Ätit gott, promenerat och varit superkära. Jag hittade, äntligen, en fin kappa. Den är mörkt chokladbrun och kostade runt 500-lappen. Ett kap med andra ord.

T hade ordnat så fint med diverse lyxhytter och champange så det blev en riktig kärleksresa. Det ända som var lite tråkigt var att det var så kraftig sjögång på hemvägen att vi blev sjösjuka. Det var otroligt stora vågor och mycket läskigt. Ett tag trodde jag att vi skulle dö, på riktigt.

Nu är jag back in school again. Känns sådär- våran maktgalna redaktiionsledning flyttar hela tiden fram deadline och jag har dåligt samvete för att jag missat några dagar. Vi skulle träffas elva, men varken A eller J har dykt upp än. undrar vart de håller hus?

Dagens outfit:
Upptill:
Svart ribbat linne, H&M Divided & Smutsrosa kofta, H&M Clothes
Nertill: Svart tyllkjol, H&M Rowells o svarta strumpbyxor.
Ytterplagg: Svartaq vintagestövlar från mami, bruna kappan från estland (veromoda), svart halsduk H&M, Guldväska asos.com
Smycken: Guld o strassringar i öronen H&M, guld o strass armband, H&M. Bismarckring i guld som jag fått av syrran i studentpresent. Guldhalsband med hjärta, ärvt av faster.
Frisyr: Tofs med bakåtkammad lugg.

4 tankar på “Tillbaka igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.