Fredagen

Äntligen är pojken hemma hos mig hela dan, det är inte ofta sånt händer vill jag säga. Så idag blir det städ- och tvättdag. Lägeheten har sett för j-vlig ut den senaste veckan, men har inte haft någon energi på grund av förkylingen. Idag känns det bättre. Eftersom jag o T inte kan städa tillsammans (vi har helt olika städstilar, vilket bara slutar med att vi bråkar) så har vi delat upp jobbet. Han ska ta hand om berget av tvätt medan jag tar städningen. Det kommer bli så fint.. Men självklart ligger pojken o sover.

Aja, i eftermiddag tänker jag även skriva klart den där rapporten. I kväll blir det nog myskväll, med fredagsbilagorna o lite gott. Kanske let’s dance? eller en mysig film.. vi får se.

Nej, nu ropar damråttorna på mig, gotta go!

1 tanke på “Fredagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.