Året som gått..

Ja, ja.. jag är en copycat, men jag vill oxå summera mitt år..

Januari Nyåret firas i Haninge med fin middag som jag och T annodnar tillsamman med Ts lillebror o flickvän. Lika kallt som vanligt. Lyckas skriva klart min C-uppsats i Historia. Åker till uppsala på 40-års kalas. Börjar på prgramet Media, Språk o Kultur. Kommer ett steg närmre drömyrket. (kommer på senare att det kanske inte var ett smart val och letar vidare efter en bättre utbildning).

Februari Flyttar ihop med T i andrahandslägenhet, en etta på 45 kvm i Svedmyra hs en mycket suspekt värd.

Mars Jag och T firar ett år. Äter på vår favoritresturang, Lebanon. För att göra kvällen extra bra har vi bokat bord för att vara säkra på att få plats. När vi kommer dit sitter endast ett annat sällskap i resturangen. lite pinsamt att säga: "vi har bokat bord…" Åker till Italienska alperna, närmare bestämt Madonna di Campinio (vet inte riktigt hur det stavas), med familjen och t. En underbar semester med vila, skidåkning och mycket god mat.

April Den 8 fyller jag 22 år.

Maj Syrran har studentskiva. Blir av med andraandskontraktet oh får flytta hem till mamsen och papsen.

Juni Har två av mina enda semseterveckor på hela sommaren. Syrran tar studeten på en av de finaste dagarna på hela sommaren. Lillflickan har blivit stor. Jobbar, jobbar, jobbar. Frågar mig själv om jag någonsin ska orka jobba heltid.

Juli åker till Utö ver dagen för att fira ds fdelsedag. Den enda resan jag gör, typ. T fyller 24. Jobbar, jobbar, jobbar. Får äntligen tag på en lägenhet, ett förstahandskontrakt i Gubbängen. En jättefin tvåa som vi målar och gör fin. Den var jättefräch från början, men småblommiga tapeter är inte riktigt min grej.

Augusti flyttar in på skrinvägen och är lyckliga. Går på en underbar Lars Winnerbäckkonsert på Skansen. Är lyrisk i flera dar efteråt. Börjar på min "riktiga" utbildning Samhällstuider med pratisk journalistik. Träffar nya trevliga människor..

September Pluggar och Jobbar. Bokar resa till Sharm-el-Sheik i Egypten.

Oktober Plugg, plugg, plugg. Har jätteintressanta skoluppgifter och får träffa och intervjua roliga människor, där ibland UR:s VD.

November Åker till Resö occh käkar färsk hummer. Åker till Egypten en vecka med T, Ts bror o flickvän. en fantastisk vecka med sol, bad, drinkar och otrolig mat.

December Julmiddag med H&M, första personalfesten med jobbet. Har glöggfest för de närmaste. Julbord på Utö, har aldrig ätit något godare julbord. Julafton firas med alldeles för mycket klappar med familjen. T kommer senare på kvällen. Nyåret firas hemma hos A med middag.

1 tanke på “Året som gått..”

  1. Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site – can not wait to see the end result.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.