mår inge vidare

ucsh, gick hem tdigare från jobbet idag pga kraftigt illamående, inge kul. hoppas det är bättre tills imorgon. är sur oxå för att veloursettet är slut på cubus.. borde gå o rota fram lite mat ur frysen, är inte sugen på något. o t kommer hem sent, om han kommer hem överhuvudtaget. tråkigt….

4 tankar på “mår inge vidare”

  1. sist jag kollade i haninge centrum fanns det bara turkosa set kvar, inget för mig. I farsta C var de också slut, men om de får in nya hela tiden borde det ju komma snart *hoppas* vilken färg är du ute efter då?

  2. Vilken fär är du ute efter? I Haninge C fanns det bara turkosa och grå sist jag kollade men det kanske kommer nya snart? *hoppas* I farsta C var det lika illa. Jag vill helst ha ett mörkblått eller brunt…

  3. samma här… blått eller brunt. Tänkte ha det i väntan på th real deal från juicy couture, fick massa br tips av en kompis på jobbet hur man hadlar på ebay..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.