Vårkläder

Har beställt lite av vårgarderoben, allt detta för typ 1400:-, inte illa…
 denhär tänkte jag kombinera med de här cittyshortsen  och det här mocaskärpet när det blir kyligare sätter jag på mig den här cardiganen  och den här väskan  och till detta kommer jag självfallet ha mina fina ballerinor och ett par stora mörka shades.

Har även beställt shortsen i vitt 

Och äntligen en svart wrap
 en enkel omlottröja
 en sjyst bomullströja tll shorts o jeans.

28524-36 och en cardigan..
fint va?

allt från hm rowells från hm.com

6 tankar på “Vårkläder”

  1. jag med. Eftersom jag var så tidig så omme grejora redan nästa vecka. Så jag måste gömma kläderna innan det blir vårsäsong, annars kommer jag bara använda allt på en gång, och då blir det inge spännande i vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.