Julen

Tog lite ledigt från bloggandet under julen. På julafton o juldagen var jag o t hemma hos mami o papi och mös. Hade det så himla bra o trevligt. Det var länge sedan jag umgicks med familjen. Och på annandan var det bara å kliva upp halv sju för att jobba 8-17.30. Inte roligt. Och idag 8-17. men nu är jag ledig till på fredag, yes!

Fick så himla fina julklappar. Av t, av mami o papi.. Av syrran. Blev så himla rörd. Men det finaste var kryssningen till tallin jag fick av t, med lyxhytt o shopping o allt. Och mami hade beställt grejorna från asos, innan branden. så jag fick ballerinorna (som passade perfekt) o  guldväskan- tack mamma!

1 tanke på “Julen”

  1. åh vilken tur du hade! De är verkligen söta ballerinorna 🙂 Jag fick en mp3 spelare av C med diktafon, jag har klagat så mycket på att det är så svårt att låna bandare på skolan så nu kan jag spela in mina intervjuer själv. Jag blev lite rörd faktiskt ;)Kul med shopping i Tallin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.