naturdiet

Kom hem från jobbet för en kvart sen. Men kan ju tycka att om vi är snälla nog att ha öppet en timme extra kan våra kära kunder förstå att vi faktiskt vill gå hem klockan åtta. Men nej då. Det är alltid någon som tror att efter stängning betyder "min-personliga-shopping-tid". Frågor som "finns den här i 36?", "hur är den här på?" och "finns den här i andra färger?". Kära kunder, jag vill jätte gärna hjälpa er, men inte 20 min efter stängning, då vill jag gå hem.

När jag kom hem orkade jag inte göra iordning någon mat. Då kom jag på att jag hade en sån där naturdiet som jag fått från jobbet. Ni vet, en sån där bantningsdryck som man skakar och surplar i sig. Har varit väldigt skeptisk. Men det var helt okej, smakade som smält jordgubbsglass ungefär. Och mätt blev jag oxå. Så det får bli nödlsningsmat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.