Kakeldekor

Då jag bor i en hyresrätt r jag ingen lust att börja kakla om badrum o kök. Men jag skulle vilja göra fint. Drömmen vore att hitta kakeldekorer att sätta upp. Men efter lite letande på internet hittar jag nästan bara fåninga dekorer som ankor och resept. jag vill ju att set ska vara enfärgat, och se ut som vanigt kakel.  Drömmen vore att hitta ett olivgrönt kakel till köket. Det skulle vara jättefint där. Eller havsgrönt/blått. Det skulle vara fridfullt och fint. så skulle jag kunna måla väggarna i samma färg (nåja, jag skulle väl inte måla, det får t göra.) Sedan skulle jag kunna hitta några fina dörrhantag. Och vips så skulle vi ha ett "nytt" kök!

När jag väl skafar en bostadsrätt ska jag fixa sådana där fina italienska, handmålade, mönstrade golvplattor. Det är så  himla snyggt! Vill ha.

När det kommer till badrummet skulle jag elst vilja göra något diskret, typ chokladbrun dekor där det nu är blått. Sen skulle jag vilja ha sådana där träpallar att lägga in på golvet. Ni vet sådana man kan lägga på balkongen. Såg att de lade sådana i ett badrum i äntligen hemma, så det borde funka. Sen vill jag fixa någon bra hyllannordning i samma träslag som pallarna. Den hyllan/byrån skulle sitta fast i väggen och inte stå på golvet så att man kan städa under. Slutligen skulle vi bara ha enfärgade handukar i samma färg.  Det skulle vara fint.

Om jag inte får tag på bruna kakeldekorer är den här från inreda.com ganska fin. Men jag vet inte riktigt om den skulle passa med resten av lägheten.. Hmm, tåls att tänka på

28524-22

6 tankar på “Kakeldekor”

  1. Hej igen!Jag mailade affären… de svarade att ”träkol” är mörkt grå med svagt stänk av brunt i… trodde inte att jag skulle bli nöjd om jag var ute efter mörkbrunt :o( Det var ju tråkigt!!! Att det ska vara å svååååårt! *grrrrr*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.