Sviterna av egyptenresan…

Aj, då. Nu ramlar retuppgifterna in. Jag ska tydligen få en restuppgift för att jag inte var på em föreläsing. Jag kan inte tänka mig att de andra behövde ansträng sig nänvärt under den föreläsningen, det brukar inte vara så.. Och sen måste jag revidera en artikel. Och tänka på tidningen och göra intervjuer till den. Hm, det krävs en bra planering för detta. Jag tror att jag sätter igång med den nu på en gång.   

2 tankar på “Sviterna av egyptenresan…”

  1. Usch! Det känns faktiskt rätt orättvist att man ska behöva göra restuppgifter om man missar nån av de där meningslösa föreläsningarna… jag har då inte fått ut så mycket av värde från de flesta av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.