mera fika

Dagens fika: Lussekatt, pepparkakor och mandarin. Dricker julmust. Jag+Jul= sant
Dagens outfit:
Upptill:
Brunt linne, H&M Rowells. Orange/rostbrun stickad polo (det är ju så ruggigt), jättegammal från H&M Rocky.
Nertill: Crockerjeansen och svarta mammastövlarna.
Frisyr: Inbakade flätor (fick ju så himla många komplimanger igår)
Ytterplagg: Skinnjackan, brun mössa, bruna vantar och svart halsduk/sjal.Vill ha någon ny mittemellanjacka. När skinnjakan blir för kall, och den röda peakjackan blir för vintrig.Och fuskpälsen vill man ju inte ha varje dag. Skulle vilja ha en fin kappa som är lite varmare. Hmm, ska kolla runt lite..

3 tankar på “mera fika”

  1. nej, jag vet inte vad som är med mig, men jag har inte orkat. På något vis tar jag det inte riktigt på allvar, vilket jag npg borde. Men jag börjar inte förrän två, så jag intalar mig att jag hinner imorgon. Får gå upp tidigt, hm borde nog gå o lägga mig.

  2. update: seminariet var skitsoft! hon ställer inga konkreta frågor på innehållet så du kan nog vara lugn och softa he he

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.