sågad längs med fotknölarna

Okej, jag kanske har varit lite slarvig, men man behöver inte vara så jäkla dryg och ha översittarstil. Jag talar förstås om seminariet för kommuntexterna. Vår lärare var inte nådig.. Så nu måste jag vänta till efter fyra så jag kan göra om det hn tyckte var dåligt så att jag kan lägga detta projekt åt handlingarna. Jag hade fina kläder iaf.
Dagens outfit:
Nertill: 
jeans, crocker från JC och de svarta stövlarna som är ärvda från mamma
Upptill: Svart linne från H&M rowells och Mkt oversized beige kofta från Stella McCartney for H&M
Frisyr: Inbakade flätor, två stycken
Ytterplagg: Svart skinnjacka, kort och brun mössa med sammetsrosett och  vantarna som hör till. allt H&M.
Väska: Bruna skinnväskan från Wedins

2 tankar på “sågad längs med fotknölarna”

  1. Jag gillade koftan, satt och funderade på om det var en Stella 😉 Du är så söt så.Visst är det surt att vi måste skriva om dem ikväll! Jag är skitsur 🙁

  2. tackar, visst var det stella. haffade den när den kom in som retur. Har faktiskt redan skrivit om endel, nu vet jag tex vad barnkonventionen är, Yes! Gubben är ju trög, jag ska absolut se will&grace iaf som börjar halv sex. Sen får han säg vad han vill, hmf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.