mmm… fint

Jag borde plugga, men har tagit lunchpause. Medan jag väntar på att spagettin ska bli färdig tänkte jag visa vad jag köpte på ikea. Det blev inte det där bordet från mio, det var slut och nya skulle inte komma förrän i jauari. Frresten var det inte alls lika fit i verkligheten som det är på bild. Istället blev det ett ikeabord som kostade hälften så mycket.


Sen köpte vi en hel del lampor, en att ha på kommoden i varddagsrummet, en att ha på golvet i v-rumet och två med lika dan skärm som golvlampan till sovrummet.

3 tankar på “mmm… fint”

  1. ja vet, sen har ikea ganska tråkiga taklampor. Bordet är ännu finare i verkligheten, för det finns en liten låda oxå. sen köpte jag ett fin guldfat som jag nu har på bordet med grå blockljus. supermysigt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.