Mot personalfest..

Första gången på fest med "nya" jobbet. Har hittat en mycket fin kläning från indiska, väldigt bohem/marykate stil. Skitgrym, så nu känner jag mig laddad. Kunde ju inte gärna dyka upp i H&M-mundering. Vi lovde varann på jobbet att vi inte skulle ha hmkläder. Så det blev till att panikhandla i farsta. Gud vilken julkommers, shit, folk är ju  hysteriska. Iaf, jag så en expedit med den här klänningen på indiska, och det visade sig att det bara fanns en kvar. Och i min storlek! Yes! Nej, nu ska jag iväg och ta en drink på riche med E innan gallejet drar igång…

ps. har en bra hårdag oxå. ds.

1 tanke på “Mot personalfest..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.