Ohjälpsamma jävlar…

Håller på med en uppgift i skola som går ut på att man ska skriva en lokalartikel. Jag har hittat ett ungdomspriojekt att skriva om. Så då tänkte jag att det skulle vara fint att ha ett uttalande från någon (eller flera) skola som är involverad i projektet. Så jag skrev ett fint mail där jag vänligt förklarade min skoluppgift och undrade snällt om de kunde kommentera projektet. Av de tre skolor jag kontaktade har hittills bar en svarat. Och de sa att de inte kommenterar projektet. Hallå? Sa jag att det var ett skolarbete och inte någon j-kla kvällstidning som tänkte hänga ut er. Min text kommer bara att läsas av mina klasskamrater och min lärare. De kude väl åtminståde sgt något pyttelitet, typ: Ja det är ett trevligt projekt punkt slut. Men nehej. Och deadline är skrämmande nära…

För övrigt har jag hittat vad jag önskar mig i julklapp, den här tavlan av Lisa Rinnevuo:
28524-1

Återkommer

2 tankar på “Ohjälpsamma jävlar…”

  1. Helt otroligt snygga! Jag såg henne för flera år sedan i en elle tidning. Och nu dykte hon upp i både nya sköna hem å elle interiör så då kom jag ju på att jag borde önska mig en tavla av henne. Tyvärr verkar de finaste sut, men denna var oxå najs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.