Uppdatering

Suck.. Såg att det var tre veckor sedan jag skrev. Förlåt.. jag vet att poängen med bloggen är att den ständigt ska uppdateras. Aja, snart är det jul. Det betyder: skriva julklappslista. I vanliga fall brukar min bli en mindre avhandling. Men i år är huvudet tomt. Det ända jag kommit på är tråkgrejer som stekpanna, elvisp och sådana tråkgrejer. Drömklappen vore mulberrys roxanne. Men den kommer jag i¨nte få.. Har kommit på att det dock skulle vara trevligt med någon biografi med marilyn monroe. Men efter lite surfning så hittr jag ingen som verkar bra.
Har annars varit i egypten en vecka, det behövdes verkligen. 30 grader och pojkvän… mm…

Återkommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.