Karriärval

Går en ganska "seriös" journalistikutbilning där det är meningen att vi ska gå och bli samhällsjournalister efter det. Jag vågar inte riktigt erkänna för blivande ledarskribenter på dn att jag helst av allt skulle vilja skria för Elle eller något annat trevligt magazin. Varför inte vara med och starta upp en svensk version av Vouge. Men jag ska bli bättre på att stå för vad jag egentligen vill. För let´s face it, jag är en fashonista, och varför inte käna pengar på sin hobby.

Veckans köp: Min nya (begagnade fast fräch) Tomelilla soffa från Ikea.

Återkommer

6 tankar på “Karriärval”

  1. Bara för att du går en ”seriös” journalistutbildning behöver inte det betyda att du måste bli värsta kulturskribenten på DN eller liknande. Om ni har praktik, sök den på Elle eller liknande. Jag hade en klasskompis på min utbildning som hade praktik på BON en annan på Sonic, och ngn. på Bollibompa….ja- du förstår nog min poäng! Om du vill jobba med mode mm tycker jag att du ska sträva efter det. Och det är ju alltid bra att ha en ”seriös” utbildning i grunden!Lycka till!/M

  2. Jag skulle helst bli musikskribent 😉 såg Fredrik Strage på Uppsala reggaefestival i somras och min sambo tyckte att jag skulle antasta honom och fråga om han kunde bli min mentor. Eh… jag vet inte jag. Fast jag kanske skulle ha gjort det. Man kan ju inte bli mer än dissad he he

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.