Gisele eller Bayswater?

Har kommit fram till att med en designerväska i min ägor skulle mitt liv få ännu mer stjärnglans. Det lutar åt en Mulberry’s Bayswater (är mycket inspirerad av Ebba von Sydows chokladbruna som skymtade fram i hennes besök i fyrans söndagsnyhetsmorgo för några veckor sedan). Å andra sidan är Luellas Giseleväska också helt fantastisk. Köpte en väska på Wedins, den var (tyvärr) väldigt lik orginalet, något jag inte riktigt hade räknat med.. Men folk tycks inte lägga märke till det. Och som tur hittade jag ett par superbilliga (399kr) cowboyboots som har samma färg som väskan, very nice. 

Åter till dilemmat med designväskorna. Är ju student, och även om extrajobbet på H&M ger några extra slantar kan jag inte avvara flera tusen kronor på en månad. Så det blir till att spara, för väskorna är ju fantastiska. Visst, man kan ju köpa dem via blocket, tradera eller ebay. Men hur vet man att de är äkta? Vågar inte chansa..

För övrigt är jag på ständig jakt efter att par svarta, mjuka, nätta balerinaskor. Annars längtar jag till Stella McCartney’s H&M kollektion som kommer den 10 november.. Oj, oj, vad tomt det kommer att bli i plånboken.

Återkommer

2 tankar på “Gisele eller Bayswater?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.